Dragă client,

Ne dorim să vă informăm că transportul comenzilor dvs. se va realiza prin intermediul Sameday Curier, o companie de încredere specializată în servicii de livrare rapidă și eficientă. Suntem dedicați să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărături online și suntem încrezători că serviciile Sameday Curier vor asigura o livrare promptă și sigură a produselor dvs.

Echipa noastră colaborează strâns cu Sameday Curier pentru a vă oferi o expediere rapidă a comenzilor. În general, termenul de livrare este estimat între 24 și 48 de ore de la confirmarea și procesarea comenzii dvs. Vă rugăm să rețineți că acest termen poate varia în funcție de distanță, localitatea de livrare și alți factori externi. Cu toate acestea, ne angajăm să depunem toate eforturile pentru a vă livra produsele în cel mai scurt timp posibil.

Pe parcursul procesului de livrare, veți primi informații actualizate privind statusul comenzii și puteți urmări progresul expedierii prin intermediul Sameday Curier. De asemenea, echipa noastră de asistență clienți este mereu disponibilă pentru a vă oferi suport și răspunsuri la întrebările dvs. referitoare la livrarea comenzilor.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că ați ales serviciile noastre. Ne asigurăm că lucrăm din greu pentru a vă oferi o experiență de cumpărături de înaltă calitate și o livrare promptă a produselor dvs. Dacă aveți întrebări suplimentare sau dacă aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta cu plăcere.

Cu stimă, Echipa Printeaza3d.com

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi pe site
    ×