Politica de Retur

Produsele achizitionate prin intermediul magazinului nostru se pot returna, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, intr-un termen de maximum 14 zile calendaristice de la receptia produsului, insotite de factura, in ambalajul original, fara semne de uzura sau modificari fizice, prin orice firma de curierat (NU CU  POSTA ROMANA), la adresa: Sos Andronache nr 203, Sector 2, Bucuresti.


Exceptii:

1) Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna:
      a) Produsele executate dupa specificatiile consumatorului;
      b) Produsele distinct personalizate;
      c) Produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.


Intentia de returnare se va comunica fie prin prin email fie telefonic.

Costurile legate de rambursarea produselor cad in mod integral in sarcina Cumparatorului! 

Mentionam ca Nu acceptam colete cu ramburs sau plata transportului la destinatar! 

In cazul returnarii produselor in conditiile de mai sus, LUCA PROD INDUST SRL  are obligatia sa ramburseze sumele platite de Cumparator , fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 10 zile lucratoare, de la data primirii returului, exclusiv prin transfer bancar, intr-un cont IBAN in RON. Plata nu functioneaza catre conturi in valuta sau catre Revolut. 

In cazul in care produsele nu au fost utilizate conform destinatiei lor normale, LUCA PROD INDUST SRLpoate solicita repararea prejudiciului datorat utilizarii neconforme a produsului. 

Neridicarea coletelor comandate sau returnari in mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi de la client. 

Inainte de a alege returnarea produselor va recomandam sa contactati un consultant al LUCA PROD INDUST SRL,  pentru a gasi solutia cea mai buna in rezolvarea problemei dumneavoastra. 

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi pe site
    ×