Politica de utilizare Printeza3D

Scopul Printeaza3D este ca toti utilizatorii sa fie liberi in utilizarea site-ului intr-un mod eficient si sigur. De aceea am creat o serie de reguli de conduita pe care va rugam sa le aveti in vedere. Aceste reguli se refera in general la drepturile de autor si incarcarea unor modele care sa nu contina elemente indecente sau necorespunzatoare. Inainte de incarcarea modelelor va rugam sa considerati regulile mentionate in Politica de utilizare Printeaza3D.

 

Termeni si conditii

Urmatorul document intitulat „Termeni si conditii” reprezinta un acord legal intre dumneavoastra si compania Printeaza3D. Documentele „Termeni si conditii”, impreuna cu „Politica de Utilizare” si „Date cu caracter personal” permit utilizarea dumneavoastra a site-ului Printeaza3D.com. Prin utilizarea serviciilor, recunoasteti ca ati citit, inteles si sunteti de acord cu Termenii si conditiile propuse si veti respecta legile si reglementarile in vigoare. De asemenea confirmati ca orice model 3D incarcat pe site-ul Printeaza3D nu incalca nici o lege sau reglementare, inclusiv cele referitoare la arme de foc, standardele aplicabile mentinute de Ministerul Afacerilor Interne sau alt organism similar. In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile prevazute in „Termeni si conditii”, utilizarea serviciilor site-ului Printeaza3D trebuie sistata.

 

Servicii

Serviciile Printeaza3D sunt alcatuite dintr-o serie de activitati specifice de printare 3D, furnizate prin intermediul siteului www.Printeaza3D.com. Primul pas consta in incarcarea modelului dumneavoastra pe site si vizualizarea acestuia in format 3D. Daca doriti sa transformati modelul 3D intr-unul real, va trebui plasata comanda pe site, iar noi il vom putea realiza folosind tehnologia de imprimare 3D, la un tarif avantajos. Tariful este reprezentat de materialul folosit pentru printare si timpul alocat realizarii acestuia. Dupa finalizarea procesului de printare il vom impacheta si trimite la adresa specificata in detaliile contului personal, prin intermediul unui furnizor extern de transport. Modele incarcate personal pot fi descarcate direct de pe site-ul nostru. De asemenea Printeaza3D va pune la dispozitie o serie de site-uri de unde va puteti descarca legal modele ce se doresc a fi printate 3D. Site-urile respective vor avea alte politici si termeni de securitate. Va rugam ca atunci cand accesati aceste site-uri, sa le cititi cu atentie.

 

Contul personal

Pentru utilizarea site-ului Printeaza3D garantati ca aveti minim varsta de 18 ani. Daca sunteti minor, aveti dreptul de utilizare a site-ului doar acompaniat de un parinte sau tutore. Putem refuza cererile oricarei persoane sau entitati in cazul in care nu sunt respectate legile, regulile sau reglemantarile aplicabile de catre Statul Roman. In plus serviciile oferite de catre Printeaza3D sunt oferite numai pentru utilizarea dumneavoastra, si nu pentru utilizarea sau beneficiul unei terte parti. Site-ul Printeaza3D foloseste date personale precum numele, prenumele si adresa de e-mail in vederea crearii unui cont. In cazul in care se doreste plasarea unei comenzi, se solicita date suplimentare precum: adresa de resedinta si datele firmei – in cazul in care se doreste facturea pe firma. In momentul in care comanda este plasata pe site, se va primi un e-mail de confirmare a acesteia. Datele personale trebuiesc intotdeauna revizuite, daca exista modificari, pentru a nu crea confuzii.

Nu este permisa: (I) utilizarea numelor altor persoane fara acordul lor in crearea contului Printeaza3D; (II) nume false sau inscrisuri sub semnatura privata; (III) folosirea ca nume de utilizator, a unui nume care este ofensator, vulgar sau obscen.

Sunteti responsabil pentru mentinerea confidentalitatii parolei pe care o alegeti in momentul crearii contului si de asemenea sunteti singurul responsabil de actiunile ce apar in cadrul acestui cont. In cazul in care observati modificari neconfirmate de dumneavoastra va rugam sa ne anuntati de urgenta, pentru a lua masurile necesare securitatii contului personal. Nu trebuie sa publicati, distribuiti sau sa transmiteti prin intermediul site-urilor de socializare sau verbal informatii despre contul si parola dumneavoastra. Nu vom fi raspunzatori pentru nici o pierdere sau deteriorare din cauza nereusitei dumneavoastra de a pastra securitatea contului si a parolei. Ne rezervam dreptul de a va sterge contul oricand, in cazul in care observam ceva in neregula. De asemenea, dumneavoastra va puteti sterge contul, fie direct pe site, fie printr-o cerere adresata unuia dintre angajatii nostrii.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

In vederea folosirii site-ului Printeaza3D sunt necesare colectarea unor date personale. Aceste date personale se vor folosi doar in vederea crearii unui cont si a trimiterii produselor achizitionate de catre dumneavoastra. Aceste date sunt folosite in concordanta cu Regulamentului nr. 679/2016 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice in ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

 

Informatiile colectate de catre Printeaza3D

Site-ul Printeaza3D foloseste date personale precum numele, prenumele si adresa de e-mail in vederea crearii unui cont. In cazul in care se doreste plasarea unei comenzi, se solicita date suplimentare precum: adresa de resedinta – in cazul in care comanda se finalizeaza. In momentul in care comanda este plasata pe site, se va primi un e-mail de confirmare a acesteia.

Datele personale sunt folosite de asemenea pentru a comunica informatii noi despre serviciile noastre. De asemenea puteti indica intotdeauna daca doriti sa primiti astfel de informatii din partea noastra. Putem utiliza datele dumneavoastra personale pentru scopurile noastre interne, cum ar fi administrarea site-ului, statistici, imbunatattirea serviciilor pe viitor si respectarea obligatiilor legale.

 

Cum va protejam datele personale

Datele personale solicitate vor fi introduse intr-o baza de date securizata. In cadrul acestei baze de date vor avea acces un numar limitat de administratori angajati ai companiei Printeaza3D. Din pacate, nici o metoda de transmitere prin internet sau stocare electronica nu este perfect sigura.

 

Dumneavoastra aveti control asupra datelor personale

In cazul in care doriti sa faceti modificari privind datele personale, datele companiei, primirea ofertelor sau stergerea completa a contului, va puteti loga cu vechiul cont si updata noile informatii. Va rugam ca intotdeauna datele personale sa fie de actualitate, pentru a nu se crea confuzii la livrarea produselor. Nu vor exista restrictii in privinta modificarii, updatarii sau stergerii contului de pe site-ul Printeaza3D. Daca nu doriti sa mai folositi contul, acesta se poate inchide cu usurinta.

 

Informatii furnizate de catre Printeaza3D

Va rugam sa luati la cunostinta ca adresa de resedinta va fi furnizata unei companii de curierat, in vederea onorarii comenzii plasate pe site. Acest furnizor de servicii va proteja deasemenea datele dumneavoastra personale.

 

Comunicarea cu Printeaza3D

Ocazional veti primi informatii pe e-mail, privind contul dumneavostra personal sau noile noastre produse si tehnologi.

 

Informatii financiare

Informatiile dumneavoastra financiare vor fi strict confidentiale. Acestea vor fi folosite doar pentru incheierea tranzactiei aferente comenzii depuse de dumneavoastra pe site. Dupa efectuarea platii, veti primi un email privind confirmarea transferului. Intotdeauna trebuie sa furnizati date corecte, complete si curente pentru contul dumneavoastra si trebuie intotdeauna ca aceste date se fie actualizate in caz de modificari. Aceste modificari se refera la: schimbarea datelor companiei, numar card credit sau date de expirare a cardului. Modificarile se fac doar personal de catre detinatorul contului prin intermediului contului creat. In lipsa furnizarii a oricarei dintre aceste informatii, sunteti responsabili de factura fiscala primita la incheierea tranzactiei si de datele eronate inscrise pe aceasta.

Sub nici o forma nu vom fi responsabili de: pierderi de venituri, pierderea contractelor, pierderea datelor, costul de procurare a bunurilor si serviciilor sau a serviciilor de substitutie sau pentru orice pierdere indirecta, exemplara, speciala, compensatoare sau de consecinta.

 

Plasarea unei comenzi

Pentru comandarea unui model Printeaza3D creat de dumneavoastra sau a unui model descarcat in mod legal de pe un alt site, primul pas este selectarea fisierului 3D dorit. Dupa ce fisierul este selectat, acesta trebuie incarcat pe site-ul Printeaza3D.com  .In urma acestui proces, veti vizualiza modelul in format 3D. Selectati apoi cantitatea modelului 3D pe care il comandati si materialul din care doriti sa fie realizat modelul. In acest moment se vor afisa automat tarifele aferente fiecarei selectie in parte si timpul de expediere. Pentru pasul urmator, va rugam sa ne furnizati informatiile de care avem nevoie pentru livrarea modelului 3D. In cele din urma, vi se vor solicita informatiile necesare pentru a initia plata online cu cardul. Limba folosita pentru intreg procesul va fi limba Romana.

Preturile afisate pe site-ul Printeaza3D sunt singurele indicatii valide, in momentul in care acestea sunt afisate. Trebuie sa aveti in vedere ca site-ul Printeaza3D poate modifica tarifele de pe site in orice moment, fara o notificare prealabila. Astfel de modificari nu vor avea efect asupra comenzilor deja depuse si achitate pe site. Incercam pe cat posibil sa evitam erorile de pret aparute pe site. In cazul in care apare o eroare de pret, ne permitem anularea comenzii dumneavoastra, iar suma de bani aferenta modelului sau a comenzii va fi rambursata. Tariful afisat pe site include: taxa pentru serviciu, taxa pentru impachetare, taxa pentru transport si TVA. Toate platile se vor realiza in RON.

 

Confirmarea unei comenzi

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail cu confirmarea acesteia si o factura proforma aferenta sumei de bani retinute de pe card.

 

Modalitatea de livrare

Toate produsele comandate de pe site-ul Printeaza3D vor fi impachetate si asigurate pentru transport in vederea evitarii deteriorarii, apoi expediate prin intermediul unui furnizor de transport. Pentru aceasta, vor fi solicitate date privind adresa dumneavoastra la momentul plasarii unei comenzi pe site. Timpul in care va fi expediata comanda va fi mentionat pe site, la finalizarea comenzii.

Nu suntem responsabili de deteriorari ale produselor sau intarzieri cauzate de catre compania de livrare, respectiv furnizorul de curierat.

 

Anularea comenzii dumneavoastra

Datorita naturii personalizate a serviciilor oferite de catre compania Printeaza3D, va rugam sa luati la cunostinta imposibilitatea anularii unei comenzi dupa ce aceasta a fost plasata si achitata pe site.

 

Politica de returnare

Va rugam sa luati la cunostinta ca dumneavoastra detineti raspunderea pentru specificatiile de proiectare a modelului 3D, care face obiectul acestei tranzactii. Printeaza3D nu ofera garantii pentru modelele 3D comandate si nu garanteza faptul ca modelele vor fi potrivite pentru diverse scopuri. Inspectati modelul dupa primire, iar daca considerati ca acesta are defecte de fabricatie va rugam sa ne contactati pentru inlocuirea acestuia in termen de maxim 7 zile lucratoare. Aceasta este singura garantie oferita si este acceptata doar in termen de 7 zile lucratoare de la primirea produsului. Va rugam sa nu returnati modelul in cazul in care noi nu va cerem acest lucru. Ne rezervam dreptul de a conditiona orice inlocuire sau rambursare la intoarcerea modelului printat 3D si vom confirma daca aveti dreptul sau nu la o inlocuire o modelului. Costurile pentru produsul defect vor fi suportate de compania noastra, si anume: modelul printat 3D, impachetarea adecvata si transportul.

In cazul in care nu vom primi reclamatii privind produsele comandate si livrate in termen de 7 zile lucratoare, vom considera ca produsul se incadreaza in parametrii si indeplineste specificatiile si cerintele de performanta. Compania Printeaza3D nu isi asuma responsabilitatea privind selectarea materialelor. Dumneavoastra sunteti singurul responsabil pentru selectarea materialelor care corespund cerintelor si specificatilor dorite de dumneavoastra.

 

Utilizarea site-ului Printeaza3D

Drepturile de autor si toate celelalte drepturi de proprietate asupra continutului de pe site-ul Printeaza3D.com si a serviciilor revin companiei Printeaza3D si licentiatorilor sai. Nu aveti dreptul sa copiati textul publicat, sa preluati fotografii sau orice alte elemente de pe site. Este permis acest lucru doar in cazul in care informatiile colectate de pe site vor fi folosite in scop personal, si nu comercial. De asemenea confirmati ca nu veti folosi alte modalitati de copiere a site-ului sau a elementelor de pe site.

Site-ul Printeaza3D va pune la dispozitie o serie de site-uri de unde va puteti descarca legal modele ce se doresc a fi printate. Site-urile respective vor avea alte politici si termeni de securitate. Va rugam ca atunci cand accesati aceste site-uri, sa le cititi cu atentie.

De asemenea, site-ul Printeaza3D va pune la dispozitie numeroase modele cu drepturi de autor pe care le puteti comanda. Aceste modele vor fi clasificate pe categorii pentru a usura cautarea. Avand in vedere ca serviciile Printeaza3D sunt dependente de Internet, exista posibilitatea ca site-ul sa fie indisponibil pentru anumite perioade de timp in vederea actualizarii lui. Ne vom stradui permanent sa ne asiguram ca site-ul opereaza in mod fiabil si consecvent, dar nu garantam ca acesta va functiona neintrerupt fara nici o forma de defectiuni. In momentul in care vor exista aceste defectiuni, vom incerca sa le remediem in cel mai scurt timp posibil.

In cazul in care produsele comandate nu pot fi livrate in timp, veti fi anuntat prin email cat va dura procesul intarziat de livrare. Aceasta se incadreaza in general in maxim doua saptamani.

Drepturi de autor

Va rugam ca proiectantul design-ului 3D sa detina drepturile de autor asupra continutului. De aceea va rugam sa incarcati doar documente originale sau obtinute gratuit printr-o licenta acreditata de tip „Creative Commons”. Nu se permite preluarea design-ului de la persoane care detin drept de autor. Utilizatorilor Printeaza3D care incalca in mod repetat drepturile celorlalti si care fac obiectul incalcarii politicii de utilizare Printeaza3D li se poate revoca accesul pe site.

 

Continutul modelelor

Printeaza3D este deschis conceperii modelelor inedite, personale sau complexe, in masura in care acestea corespund dimensiunilor standard acceptate, insa intervalul de expresie acceptat este limitat. Nu se permite incarcarea modelelor cu caracter necorespunzator (indecent, obscen, daunator). Desi instructiunile de folosinta a site-ului sunt concepute a fi intuitive si clare, ne rezeram dreptul de a refuza modele ce se incadreaza in categoriile mentionate anterior, chiar daca acestea corespund dimensiunilor standard de printare acceptate. In acest caz, veti primi un e-mail cu motivele exacte privind refuzul modelului pentru print. Mentionam ca produsele realizate trebuiesc folosite doar in scop decorativ. Va rugam sa aveti in vedere ca materialele folosite pentru printare au anumite proprietati chimice pe care va rugam sa le cititi cu atentie in manualul de utilizare a materialelor. Nu garatam folosirea acestora in alte scopuri. Modelele printate 3D nu se vor folosi ca jucarii pentru copii si nu vor oferite copiilor. Modelele 3D nu trebuie sa aibe contact cu electricitatea, mancarea, temperaturi ridicate sau lichide.

Modelele interzise pe site-ul Printeaza3D se incadreaza in doua categorii: obscenitate si arme.

Pentru a fi pe intelesul tuturor utilizatorilor, Printeaza3D a creat o lista cu lucrurile acceptate si neacceptate din cadrul categoriilor de mai sus.

In cadrul armelor, se pot printa:

 • Accesorii externe pentru arme si jocuri cu arme ( airsoft si paintball) care nu produc ranirea celor ce le au in posesie. Acestea includ: mount-uri, trepiede, manere, etc.

 • Pistoale de tip cosplay care nu pot fi confundate cu arme de foc reale

 • Sabii si arme contondente similare (in conformitate cu legile actuale)

In cadrul armelor NU se pot printa:

 • Pistoale sau replici de arme realiste sau jocuri cu pistoale

 • lame mascate (sabii ascunse in bastoane sau alte accesorii similare)

 • sabii metalice

 • stele de aruncare realizate in metal

Deasemenea Printeaza3D nu va accepta realizarea obiectelor cu caracter obscen. Acestea se refera la:

 • modele ce exprima violenta sexuala

 • modele nud care pun accent pe partile genitale

 • modele ce sunt concepute pentru a denigra fiintele umane

 • modele ce contin marcaje de limbaj obscen

 • modele ce descriu minori intr-un mod sexual

 • modele care descriu acturi sexuale

Sunt acceptate modele nud doar de natura medicala.

 

Lege aplicabila

Acesti Termeni si conditii si utilizarea serviciilor vor fi guvernate de legile din Romania, fara a tine seama de conflictele de principii ale legii care ar aplica legea oricarei alte justitii decat Romania. Sunteti de acord ca toate litigiile care apar in legatura cu obiectul acestor Termeni si conditii, inclusiv litigiile legate de validitatea acestora si orice litigii legate de utilizarea Serviciilor, vor fi guvernate de Justitia Romana si locul de desfasurare a instantelor din Romania.

Acest document intitulat „Termeni si conditii”, impreuna cu „Politica de utilizare Printeaza3D” si „Datele cu caracter personal” constituie actul executiv si complet intre dumneavoastra si compania Luca Prod Indust S.R.L. Firma Luca Prod Indust S.R.L nu va fi obligata si nici nu respinge in mod expres nicio conditie, obligatie, termen, sau alta prevedere diferita in plus fata de prevederile acestor Termeni si conditii.

 

Informatii de contact

In cazul in care aveti nelamuriri cu privinta la acesti Termeni si conditii va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail afisata la sectiunea „Contact” de pe site.

 

Modificarea Termenilor si a conditiilor

Va rugam sa aveti la cunostinta ca Termenii si Conditiile pot fi modificate si revizuite. Va rugam ca intotdeauna cand accesati site-ul sa le reverificati. Toate tranzactiile fac obiectul Termenilor si conditiilor in vigoare la data tranzactiei.

Daca intampinati orice fel de problema va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail sugerata la sectiunea Contact, iar noi vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa aveti in vedere ca Printeaza3D va poate contacta si telefonic pentru rezolvarea eficienta a acestor probleme.

 

Acces si dezvaluire

Ne rezeram dreptul de a dezvalui informatiile pe care le consideram in mod rezonabil necesare pentru satisfacerea reglementarilor legale sau in cazul unor cereri impuse de lege. Inregistrarile sau informatiile despre utilizatorii Printeaza3D se vor divulga doar in cazul in care exista un proces juridic valid sau ordin judecatoresc care impune acest lucru. Acest proces trebuie sa includa o citatie, un mandat sau o hotarare judecatoreasca. Procesul trebuie sa contina o serie de informatii suficiente pentru identificarea contului utilizatorului si pentru a minimiza probabilitatea divulgarii accidentale a a unor conturi ce nu au nici o legatura. Utilizatorul Printeaza3D va primi initial o notificare prin care va fi anuntat ca am primit procesul legal de la reprezentatii legali care doresc inregistrari sau informatii despre actiunile sale. Aceasta notificare va include de obicei o copie a procesului legal, pentru a nu crea confuzii. Printeaza3D va oferi suficient timp utilizatorului pentru a obiecta procesul legal in instanta, daca este necesar acest lucru. In caz exceptional, atunci cand este interzisa prin lege informarea utilizatorului, Printeaza3D poate intarzia anuntarea in cazuri care implica amenintari verbale grave, ranirea unor persoane sau exploatarea copiilor. Este de asemenea, politica noastra de a informa utilizatorii cu privire la citatiile juratilor care cauta informatii despre utilizatori.

 

Informatii pe care le colectam prin mijloace automate

Colectam anumite informatii prin mijloace automate pentru a face o statistica la fiecare sfarsit de luna sau sfarsit de an. Aceasta statistica ne ajuta sa observam cate persoane au vizitat site-ul si de cate ori au facut acest lucru. Acesta statistica ne ajuta sa ne gestionam viitorii clienti si de asemenea sa ii atragem. De asemenea ne ajuta sa ne personalizam site-ul pentru vizitatorii nostrii frecventi. Colectam aceste informatii prin diverse mijloace, cum ar fi cookie-urile, analizele Google si adresele IP.

 

Modificari in declaratia de confidentialitate

Va rugam sa aveti la cunostinta ca aceast document poate fi modificat si revizuit frecvent. Va rugam ca intotdeauna cand accesati site-ul sa il verificati. Aceste modificari vor fi transmise si pe e-mail in cazul in care aveti un cont activ.

0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este golInapoi pe site
  ×